alla kategorier
EN

Hem> Varför Sinocare > Nyheter

Grattis på födelsedagen | Sinocare 19 -årsdag

Tid: 2022-04-15 Träffar: 27

Den 7 augusti 2021, början av hösten, symbolen för hopp och skörd av gasen, inledde också den tre av 19 år gamla födelsedagen, tre norr "genom att göra och hedra löften som fortfarande kan älska dig," 19 -årsdagen av temat SiQing dag på sitt huvudkontor i Changsha, på varje kontor vänner också hjärtat är tre, genom att titta på live form, med alla tre är att spendera kvalitetstid tillsammans.

图片 1

Klockan 9 på morgonen inleddes en minnesvärd dag med melodisk sång av högkvarteret och utländska kontor. Ja, även om vår huvudsakliga plats var i Changsha, skickade vänner tusentals kilometer bort också sina födelsedagsönskningar till Nuo son! Deras överlägsna röst kommer att erövra mig, nuo son bestämde sig för att vända om för dig!
Den efterlängtade parkaktiviteten i huvudkontoret kommer! Den stora lokalen täcker många byggnader och 240 värdefulla biljetter blev direkt slutsålda! Professionella fotografer följer hela evenemanget!
Se de unga männen tävla i grupper för att hitta och samla 16 sorters dockor som representerar anställdas välfärd gömda i golvet! I det här spelet kan alla som tar ett foto med en gammal anställd som gick med i företaget före 2010 omedelbart lösa in ett universellt ersättningskapitel .Låt oss springa, samarbeta, kommunicera och röra om och om igen och få den lilla lyckan gömd i golvet!